SM

Vi har upplevt ett fantastiskt SM. Karolina o Ari tog en silvermedalj i speedpass med en helt otrolig tid på 7.61, en hundradel efter guldmedaljen. Man kan knappt tro att det är sant, dessutom fick hon pris som bästa passryttare på rakbana. Motivering: kan både rida snyggt o fort. Karro o Ari fick dessutom en fjärde placering i stilpass med nytt personbästa på 7.29, även det är en fantastisk poäng.

Med Kyndill gjorde hon också en bra prestation och även där slog hon sitt eget personbästa o fick 6.70 i tölten och hamnade på en 13 plats, otroligt bra gjort när man ser vilka hon tävlade emot, det var verkligen eliten i Sverige.

Här hemma händer inte så mycket just nu, alla hästar är uthyrda eller går på bete. Stikla är betäckt igen, denna gång med den fina hingsten Hrafnfaxi. Även lilla Undra är betäckt men med vår egen hingst Silfur. Går allt vägen får vi 2 fina föl till sommaren 2012.

1 svar på ”SM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *