Valborg

Nu är det verkligen vår ute, nästan sommar allt går bara så fort och vit o blåsippor är nästan redan överblommade. Första tävlingen är gjord Ari slog sitt eget rekord och gjorde 7.90 i speedpass otroligt bra tid. Kyndill lyckades få sin första 8 i ökad tölt våra hästar är fantastiska tycker jag.
Även mina lektionshästar är underbara, lilla Skelfing går bara bättre och bättre, Speedi har börjat att tölta riktigt bra, Grålle har nästan slutat att bråka så man måste vara nöjd med denna vår.
Jag har också sålt 2 lektionshästar som stannar kvar men blir privathästar jag önskar Eva B o Eva T lycka till med sina hästar.

2 svar på ”Valborg

  1. hej katarina mår hästarna bra örvar är min favo häst jag skule vilga köpa honom och han är snäll och söt lemna det här till örvar att jag saknar honnom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *