Otursmånad

Den här månaden har vi haft lite otur. Först trampade Stikla av sig skorna under bägge dagarna på avelsvisningen. Annars gick visningen bra hon fick 7.92 i extriör och tyvärr bara 7.62 i ridegenskaper då hon ej visade alla gångarater. Vi bestämde då att hon skulle visas om i Strömsholm, men två veckor innan fick hon ett sår och kom hem, då trodde jag att det var kört. Stikla är en omväxlande häst och efter bara en vecka var hon tillbaka hos Hinni frisk så nu håller jag tummarna för att allt går bra i helgen.
Vi har också varit på Reg tävling i Norrköping på lördagen deltog Rán, Glossi, Naela och Kyndill hästarna gick bra men domarna var snåla med poäng tycker jag. Resan hem slutade inte så bra då vi vart påbackade av en stor turistbuss så att transporten vart förstörd, som tur var klarade sig Kyndill och Glossi utan skador.
Söndagen var vi åter i Norrköping men tog bara med Ari då Kyndill var lite chockad, Ari vann F1 och tog tredje platsen i speedpass.

Här hemma går allt som vanligt, lektionerna slutar nästa vecka med en liten avslutningstävling.

Jag har haft lite hjälp i vår av Ida som är en duktig fotograf, titta gärna på hennes fina bilder på våra hästar.

Jag skriver mer när vi kommer hem från Strömsholm och berättar hur det har gått. Vackra Silja:)
Foto: Melina Svedén

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *