Aprilväder

Just nu är det riktigt Aprilväder ute, snö och regn och man vill helst sitta inne. Trots det dåliga vädret så är våren här och tävlingssäsongen har börjat.

Vi har hunnit med 2 st tävlingar först Gerstorp i Linköping där 3 hästar från Lindmåla startade, resultaten var väl inte de bästa men alla var väl lite ringrostiga efter en lång vinter, dessutom var stämningen väldigt tryckt då det är en del bråk inom Sif.
Helgen därpå åkte Karolina och jag till Norrköping och det var en kanon helg. Rán startade sin första fyrgång och gick direkt till final, då känns allt slit under vintern helt bortglömt och man blir så glad och stolt. Ari gjorde också succe och vann alla sina 3 klasser med kanonpoäng.
Vi har också fått besked av Hinni att han tänker visa Stikla redan i början av Maj och det ska bli jättespännande, det är första hästen vi har med på en avelsvisning.
Här hemma är ridskolan nu halvvägs genom terminen och eleverna är duktiga och mycket motiverade trots att vädret ibland ställer till det.
Vi har även hunnit med att gå på kurs både för Johanna Elghom och Hinni vilket innebär att man har nya saker att träna på.

2 svar på ”Aprilväder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *